Ένα ΦΑΝΖΙΝ για το ΚΠΙΣΝ

Η Γ΄τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Οι μαθητές στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησαν, γνώρισαν το περιβάλλον και τις λειτουργίες του ιδρύματος δημιουργώντας το δικό του μικρό περιοδικό(φανζίν).

Θεατρικό Στ΄ τάξης

image002

Πρόσκληση

Αποχαιρετώντας το Δημοτικό, οι μαθητές της Στ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου σάς προσκαλούν να ακολουθήσετε έναν μαύρο αξιωματικό και μια λευκή βασίλισσα  σ΄ ένα μαγικό αλαργινό ταξίδι στο περιγιάλι των ονείρων, σε ανθοστόλιστα λιβάδια, σε χρυσαφένιες θημωνιές κοντά στου ουράνιου τόξου την  εφτάχρωμη πύλη. Η θεατρική παράσταση «Οι δραπέτες της σκακιέρας» του Ευγένιου Τριβιζά θα πραγματοποιηθεί στις 13/Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Έκθεση βιβλίου

ekuesh

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων διοργανώνει έκθεση βιβλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο των βιβλίων!

Ημερομηνία:Δευτέρα 21/5 έως Παρασκευή 25/5

Ώρες λειτουργίας: 8:30π.μ.-12:30μ.μ.

 

Μαθητικές δημιουργίες στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά

ΑΦΙΣΑ_ΔΗΘΕΠΕΙ_2018

Το Δ1 τμήμα του σχολείου μας συμμετέχει στο θεατρικό διήμερο μαθητικής δημιουργίας του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά με το έργο:

<<¨Το χωριό που σκορπίστηκε στον χάρτη>>

Ημερομηνία:Σάββατο 5/5, ώρα 9:50-11:30

 

Φωτογραφίες από την παράσταση