Γιορτή λήξης

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, το απόγευμα, αποχαιρετήσαμε τη φετινή σχολική χρονιά με ένα μικρό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα!

Καλό Καλοκαίρι!

Θεατρικές παραστάσεις από την Στ΄τάξη

Τα δύο τμήματα της Στ΄ τάξης του σχολείου μας ετοίμασαν για το τέλος της σχολικής χρονιάς και μας παρουσίασαν δύο εξαιρετικές παραστάσεις:

Το Γαϊτανάκι της Ζωρζ Σαρρή

Ο γερό-Νικόλας ζει ήσυχα παρέα με τα βιβλία του μέχρι τη στιγμή που ένα τραγούδι γεννά μέσα του μια ιδέα.Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει.Θα τα καταφέρει να φτιάξει το γαϊτανάκι της ειρήνης;

Μία θεατρική παράσταση για την ενότητα και την ειρήνη όλων των ανθρώπων του κόσμου…

Μπείτε και εσείς μαζί μας στο γαϊτανάκι μας, χορέψτε και τραγουδήστε…

Το όνειρο του Σκιάχτρου του Ευγένιου Τριβιζά

¨Ενα σκιάχτρο που το έχουν στήσει για φόβητρο των πανελεύθερων πουλιών δεν δέχεται το προορισμό του, και άλλα λαχταρά.Να κινηθεί, να πετάξει, να υπάρξει, να δράσει!!

΄Ελα Αχυρούλη

λύγισε τα γόνατά σου

κούνα πάνω κάτω τα μανίκια,

αυριανά φτερά σου!

Και θα δεις! Θα δεις!

Όπου νάναι θ” απογειωθείς!

Βιβλιοτρέξαμε και εμείς … και βγήκαμε πρώτοι!!!

Οι μαθητές της Γ1 τάξης τους τέσσερις τελευταίους μήνες πραγματοποίησαμε ένα ταξίδι, με τα φτερά της φαντασίας μας, στις μαγικές σελίδες κάποιων υπέροχων βιβλίων.

Μπαίνοντας στη μηχανή του χρόνου ταξίδεψαμε στην Ακρόπολη του Ικτίνου, του Καλλικράτη, του Φειδία και βοηθήσαμε τη Μελίνα να γίνει η δέκατη τρίτη Θεά του Ολύμπου.Σαν πουλιά πετάξαμε με τη Φρύνη και τη νεράιδα της κάνοντας περίεργα και επικίνδυνα ακροβατικά πάνω στα ακροκέραμα της νυσταγμένης πόλης, αλλά και χορέψαμε μαζί με τον Αργύρη, τον χορό των δελφινιών.

Στείλαμε τις εργασίες μας στην 5η βιβλιοτρεχάλα φιλαναγνωσίας των εκδόσεων Ψυχογιός και είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που πήραμε το 1ο βραβείο!